Kungsholmen, Stockholm

Kristinebergsvägen 18, 5tr

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Boende i toppskick - Högst upp i huset med fönster i 2 väderstreck - Stor balkong med sol hela dagen

Underbart boende med högsta läget i huset och stor balkong i soligt sydväst läge som bjuder på värmande sol från tidig förmiddag till dess att solen går ner bakom hustaken. Du bor med ett tyst läge och en härlig vindskaraktär med snedtak och stora fönsterpartier i två väderstreck. Här flyttar du in till ytterst väldisponerade kvadratmeter i bästa skick. Vardagsrummet bjuder på ljusa lättmöblerade ytor och har utgång till lägenhetens underbara balkong. Den stora trallbelagda balkongen blir ett extrarum under sommarmånaderna och har utsikt över en av föreningens grönskande mellangårdar. I vardagsrummet når du även ett litet bonusrum som idag fungerar som kontor. Det lyxigt stora köket ger dig ett extra sällskapsrum och fantastisk förvaring i vit skåpinredning. Här dukar du upp med middagsbord för 4-6 personer och blir den naturliga platsen att samlas när vänner och familj kommer på besök. Det mysiga sovrummet ger plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här döljer sig även mycket bra förvaring bakom skjutdörrar med spegelglas. I hallen som är utrustad med säkerhetsdörr finner du två dubbelgarderober och når lägenhetens stora badrummet. Badrummet är inrett i sobra materialval och har två fönster för härligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Förslag på alternativ planlösning finns för dig som är i behov av ett extra sovrum. Nuvarande vägg för garderob och kontor är uppsatt i efterhand och kan enkelt tas bort för dig som är intresserad av det alternativa förslaget.

På Kristinebergsväegen 18 flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och förening med garage för en billig kostnad på 1500kr/månad, lekplats för de små samt härliga grönområden runt omkring fastigheten. I föreningen finns även bonusar som gästlägenhet och fritidslokal för pingis eller kalas. Här bor du med ett ytterst attraktivt läge omgiven av grönska. Kommunikationerna hit är oslagbara med Thorildsplans station (grön linje) som finns precis runt knuten. Till blå linje, Stadshagens station har du cirka 5 minuter att gå. Du bor med ett centralt läge med Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet, boulebanor, volleybollplan mm intill. Från "Rålis" kan man ta sig runt Kungsholmen på härliga joggingspår som tar dig ca 1 mil runt Kungsholmen. Inom en kilometer når man även underbara klippbad i såväl Fredhäll som Hornsberg. Strax över gatan finns Friskis&Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service. Fridhemsplan tar du dig till på ca 7-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. För dig som har bil kan du snabbt nå påfarten till Essingeleden.

Mer om mäklarna