Kungsholmen, Stockholm

Pontonjärgatan 21, 6 tr

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp med utsikt över Riddarfjärden - Topprenoverad med öppen spis & balkong mot Pontonjärparken

Topprenoverat boende beläget högst upp i huset med obeskrivlig utsikt över Riddarfjärdens vatten och i motsatt väderstreck över Pontonjärparkens grönska. Här finner du 78 ytterst väldisponerade kvadratmeter som renoverats varsamt och med stilsäker blick. I vardagsrummet slås du direkt av den generösa takhöjden om cirka 3 meter och framför allt den magiska utsikten över vattnet och får fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti i söderläge och med bevarade fönsterbänkar i sten. I rummet finns även en fungerande öppen spis som blir en härlig mysfaktor under vinterhalvåret. Speglade pardörrar öppnar upp mot anslutande matrum som även fungerar utmärkt som hemmakontor. I det stora och stilrent renoverade köket hittar du fantastisk förvaring samt generösa arbetsytor i rostfritt stål och vacker italiensk granit. Du finner en lyxig maskinpark med bland annat ugn och micro från Bertazzoni samt vinkyl i matchande design. Från köket når du även lägenhetens otroligt charmiga smidesbalkong som presenterar ett hav av grönska från Pontonjärparken där den lila häggen blomstrar under försommaren. Från balkongen ser du även Stadshusets torn. Lägenhetens båda sovrum ansluter i en serveringsgång där du förutom förvaring hittar en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I det större sovrummet som du även når via köket möblerar du med dubbelsäng samt har platsbyggda spegelgarderober. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är inrett i sobra materialval och är utrustat med badkar med takdusch.

Här flyttar du in i en lägenhet utöver det vanliga där generösa sällskapsytor i såväl vardagsrum och kök knyts samman av inre hall som blir som ett extrarum efter behov. Genomgående är väggarna målade i harmoniska nyanser och på golven ligger vacker fiskbensparkett samt i hallen stengolv i original. Du bor med högsta läget i huset, helt insynsskyddat och med magisk utsikt från stora fönsterpartier i två väderstreck. Den här lägenheten ska absolut upplevas på plats.

På Pontonjärgatan 21 flyttar du in på en ytterst attraktiv adress med vackra Norr Mälarstrand som granne. I huset där du bor finns ett bageri och går du runt hörnet når du direkt Riddarfjärden och Kungsholmens vackraste promenadstråk längs med vattnet. Här hittar du lummiga promenad- och löparstråk som tar dig runt Kungsholmen samt populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian samt Orangeriet. Även boulebar med bästa sommarbrunchen som ligger i grönskande Rålambshovsparken med boulebana, volleybollnät, skateboardpark och populära Smedsuddsbadet. I Pontonjärparken finns en stor lekplats för de små. Med cirka 5 minuters promenad i motsatt riktning når du mycket bra kommunikationer med tunnelbanans blå linje Rådhuset och flertalet bussar som går strax utanför dörren.

Mer om mäklarna