Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 31, 1 tr

Såld
  • 4 rum
  • 109,5 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftesdröm med balkong i söderläge - Stort kök & fönster i två väderstreck - Låg avgift

Underbar sekelskiftesdröm som presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med genomgående planlösning och stora fönster i två väderstreck. Lägenheten har möjlighet till alternativa planlösningar och bjuder på fantastiska sekelskiftesdetaljer som en takhöjd på cirka 3,3 meter, speglade innerdörrar, takrosetter, speglade fönsternischer samt magnifik stuckatur som är något utöver det vanliga. Här finns två kakelugnar (ej fungerande men i föreningen finns ett stort intresse att öppna upp rökkanalerna) och genomgående ligger en fin fiskbensparkett. Lägenheten har en balkong i soligt söderläge som blir ett extrarum under sommarmånaderna och som har ett lugnt läge mot föreningens blomstrande innergård. Vardagsrummet har två stora fönster för härligt ljusinsläpp och i det lyxigt stora köket med generösa arbetsytor i vacker marmor möblerar du med matbord för 4-6 middagsgäster. Det stora köket blir den naturliga platsen och umgås och här finns en lyxig och extra bred Smegspis. Om du föredrar en alternativ planlösning kan du placera vardagsrummet där master bedroom ligger med möjlighet att öppna upp mellan de båda rummen (observera att alla stora renoveringar måste godkännas av styrelsen). Samtliga sovrum är rymliga med lättmöblerad ytor som ger utrymme för såväl säng, extra förvaring och arbetsplats. Från master bedroom du når lägenhetens soliga balkong. I en passage mellan hall och badrum finner du fantastisk förvaring i platsbyggda garderober. Förutom ett stort badrum med fönster, badkar och tvättpelare har lägenheten även en rymlig gästtoalett. Den här lägenheten måste absolut upplevas på plats. I flera av rummen sitter vackert mönstrade tapeter som lyfter fram den fantastiska stuckaturen du finner i vardagsrum och de 3 sovrummen.

Här flyttar du in i en välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Till lägenheten hör två stora vindsförråd som ger dig fantastik bra extraförvaring. Föreningen har 5 hyreslokaler med ett attraktivt affärsläge som ger en trygg intäkt till föreningen. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har en vackert grönskande innergård med blommande träd, uteplatser samt sandlåda för de små. Stort barnvagnsrum finns lättillgängligt i entrén.

På Fleminggatan 31 bor du med ett ytterst centralt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. Snett över gatan finner du Ica Kvantum, Sats, Systembolaget och apotek som öppnade upp i nya lokaler under 2019. I din absoluta närhet finns också ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Runt hörnet ligger bland annat den populära restaurangen Agnes samt Tabbouli och Texas Longhorn. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss och om du väljer att ta en kort promenad till T-Centralen eller Rådhusets tunnelbana. Du når snabbt vackra Rådhusparken samt Norr Mälarstrand och Kungholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen. Vill du ha en avkopplande dag kan du även gå strax över gatan där du hittar Grubbensparkens lugna oas.

Mer om mäklarna