Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 25, 1 tr ö.g

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk sekelskiftestvåa - Två kakelugnar varv en fungerande - Lugnt gårdsläge

Underbart sekelskiftesboende med lugnt gårdsläge och stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående finns bevarad charm med vackra trägolv, speglade dörrar och fönsterkarmar, serveringsskåp och kakelugn som bidrar med en härlig mysfaktor. Rymligt kök som blir den naturliga platsen att umgås.

Underbar sekelskifteslägenhet med genomgående planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du med ett lugnt gårdsläge med generös takhöjd och bevarad charm. I vardagsrummet kan du möblera med sällskapsdel samt middagsbord och i rummets ena hörn står en fungerande kakelugn. Den vackra kakelugnen blir en härlig mysfaktor under vinterhalvåret. Det rymliga köket finner du i motsatt väderstreck och här får du ett extra sällskapsrum som också blir den naturliga platsen att umgås. Framför fönstret möblerar du med matbord och här finns en platsbyggd bänk med rum för 2-3 middagsgäster. I köket finns också ett bevarat serveringsskåp som ger fantastisk förvaring och ovanför den generösa arbetsytan i mörkbetsat trä sitter ett ljust grågrönt kakel som når full takhöjd. Köket är fullt utrustat med en kyl/frys från Smeg som ger köket extra karaktär. I det stora sovrummet får du plats med dubbelsäng och övrig möblering. Du sover med ett tyst gårdsläge och finner mycket bra förvaring i en stor garderobsmöbel. Såväl badrum och toalett når du via hallen. Genomgående finner du bevarade sekelskiftesdetaljer som vackra trägolv, speglade innerdörrar och fönsterkarmar, serveringsskåp och kakelugnar. Lägenheten ska absolut upplevas på plats.

På Flemniggatan 25 bor du med ett ytterst centralt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. Snett över gatan finner du Ica Kvantum, Sats, Systembolaget och apotek som öppnade upp i nya lokaler under 2019. I din absoluta närhet finns också ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Runt hörnet ligger bland annat den populära restaurangen Agnes samt Tabbouli och Texas Longhorn. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss som stannar strax utanför dörren eller om du väljer att ta en kort promenad till T-Centralen eller Rådhusets tunnelbana. Du når snabbt vackra Rådhusparken samt Norr Mälarstrand och Kungholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen. Vill du ha en avkopplande dag kan du även gå strax över gatan där du hittar Grubbensparkens lugna oas.

Mer om mäklarna