Kungsholmen, Stockholm

Wennerbergsgatan 6A, 3tr

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 1:a med alkov - fint skick, balkong & låg avgift

Perfekt planerad 1:a med ytterst väldisponerade kvadratmeter och ljusa ytor i mycket fint skick. Här finns en djup sovalkov som rymmer bred säng samt ett vardagsrum med plats för såväl sällskapdel som middagsbord. Köket är stilfullt renoverat och har öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt från balkongdörr med fönster i vinkel, balkongen har österläge med morgon-förmiddagssol. I hallen finns mycket bra förvaring och badrummet är rymligt med vitkaklade väggar samt klinkergolv. Genomgående är lägenheten målad i ljusa nyanser och på golvet ligger vacker fiskbensparkett i original.

På Wennerbergsgatan 6A flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i en stabil förening som äger marken. I föreningen finns en övernattningslägenhet med 4 sovplatser samt föreningslokal som medlemmar kan hyra till sina gäster. Det finns gemensamma takterrasser som möbleras sommartid.

Här bor du med lummig grönska och Fredhälls välbesökta badklippor runt hörnet. Såväl Fredhällsparken som Rålambhovsparken ligger en kort promenad bort, med utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. I Rålambshovsparken ligger Smedsuddsbadet, Boulebar och flera härliga restauranger längs med Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. I Fredhäll finns caféer och restauranger såsom Alvas skafferi med närproducerade matvaror, sommarcafé i Fredhällsparken, Café Paloma och Fredhälls konditori där du kan köpa morgonfrallorna. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och buss som snabbt tar dig till Fridhemsplan, Södermalm och City. Ett par minuters promenad till matvarubutik, systembolag och apotek.

Mer om mäklarna