Kungsholmen Thorildsplan, Stockholm

Lindhagensgatan 59

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

2:a i bra skick - 20-talscharm - högt läge

ACCEPTPERAT PRIS, Kontakta mäklaren för privatvisning!

Varmt välkomna till en underbar 2.a i bra skick med 20-talscharm med ett högt läge. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med ett stort fönster där man får plats med en stor sällskapsdel och en matplats för 4-6 personer. I vardagsrummet finns även två stora inbyggda garderober. Köket är modernt renoverat och är utrustat med induktionshäll, ugn och inbyggd mikrovågsugn. I sovrummet få ni plats med en dubbelsäng och nattduksbord samt garderober. Badrummet är helkaklat med en dusch. Hallen är inbjudande och här finns det plats med avhägning för ytterkläder. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Brf Fasanen 4 är en äkta brf och äger marken. Föreningen har god ekonomi efter sålt 4 vindslägenheter 2022. Föreningen har även en jättefin innergård med grillmöjligheter.

Det mysiga området kring Thorildsplan är lummigt och fridfullt och kännetecknas av vackra 20-tals fastigheter på charmiga små gator. Kommunikationerna hit är oslagbara med Thorildsplans T-banestation (grön linje) som ligger mindre än 1 minut bort samt Stadshagens station (blå linje) som nås på knappa 5 minuter. Buss 50 går några gator bort och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Ett centralt läge med flertalet restauranger samt all tänkbar service i närheten. Lindhagens Galleria finns 5 minuter bort med ICA Maxi, gym, apotek och systembolag. Rålambshovsparken i direkt närhet och Fredhälls klippbad med promenadavstånd. Här kan sommardagarna tillbringas på bästa vis!

Mer om mäklarna