Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm

Flottbrovägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 40,1 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv etagelägenhet - 4,4m i takhöjd - stor uteplats i gavel

Välkommen till denna etagelägenhet i gavel med radhuskänsla. Här bor ni i en bostad i toppklass med genomgående exklusiva materialval, ca 4,4 meter i takhöjd, grönskande uteplats i gavel samt stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med den enastående takhöjden och de höga fönsterpartierna ger lägenheten en klockren social yta med underbar rymd som måste upplevas på plats. Från det stora sociala rummet finns direktkontakt med uteplats i gavel som blir ett extrarum under sommarmånaderna och ger er såväl förmiddags- som kvällssol. I bostaden har ni även ett exklusivt och fullt utrustat badrum samt ett väl tilltaget sovrum varifrån ni blickar ut över det nedre våningsplanet. Gott om förvaring i inbyggd garderob och klädkammare. Delar av lägenheten går som biarea och den totala ytan är 62 kvm, dvs 40,1 boarea + 22,3 biarea. Till bostaden hör dessutom ett förråd.

Stor, stabil och extremt välskött förening med mycket god ekonomi. Väldigt låg belåning om 1127 kr/kvm och kassa större än de långfristiga skulderna. Under 2018 producerades 10 nya bostäder i föreningen och detta är en av dessa. I föreningen finns även en gemensam trädgård med pergola, grill, trädgårdsmöbler och vida gräsytor.

Smått oslagbara kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till både tvärbanan, som går mellan Solna station och Sickla Udde via Alvik och Liljeholmen, och 1:ans buss som tar dig in genom city och hela vägen till Frihamnen via bland annat Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Buss 56 och 91 finns också att tillgå. Sommartid går det naturligtvis att ta färjan in till city och Stadshuset eller ut till Drottningholm.

Stora Essingen har skärgårdskänsla mitt i stan! Atmosfären är gemytlig och här finns kvarterskrogar, mataffärer, caféer samt flera badställen inom gångavstånd. Självklart finns här även ett vackert promenadstråk längs vattnet. Stora Essingen ligger på cykel/gångavstånd från centrala Kungsholmen och city. Ni kan promenera hela vägen in till centrala Stockholm via vattnet och då passerar ni både Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt Norr Mälarstrands vackra promenadstråk.

Mer om mäklarna