Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm

Grubbensringen 5

Såld
  • 1 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Toppskick i idylliska S:t Eriksområdet - Egen ingång!

Toppskick i idylliska S:t Eriksområdet - Egen ingång!

- Toppskick med platsbyggda och genomtänkta lösningar
- Fantastiskt läge i idylliska S:t Eriksområdet
- Egen ingång och fint ljusinsläpp

Välkomna till denna häftiga lägenhet byggd 2017 med exklusiv platsbyggd inredning från Lappvattnets snickerifabrik i vitpigmenterad ask. Lägenheten har en öppen planlösning med mycket förvaring och inbyggt sängskåp som enkelt fälls upp och ned. Tilltagen vardagsrumsdel, fullutrustat kök med rymlig matplats, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt hall med avhängning och kontorsdel. Egen ingång direkt från gatan.

Lägenheten är uppmätt till 1 kvm boarea och 48 kvm biarea vilket ger 49 kvm bruksarea.

Stabil och välskött förening med Grubbensparken intill. Föreningslokal som går att boka för sammankomster eller övernattning.

Charmigt belägen i idylliska Sankt Eriks området, en skyddad oas mitt på Kungsholmen. Området är uppfört mellan 1996-1998 och byggt i vacker 20-talsanda med högt i tak och stora spröjsade fönster. Precis runt knuten finns underbara promenadstråk längs Karlbergskanalens vatten och vackra Norr Mälarstrand. Både City och Fridhemsplan nås med några minuters promenad och även utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana. Ica, Sats, apotek och restauranger finns 300 meter bort i nyöppnade köpcentrumet på Fleminggatan 16.

Mer om mäklarna