Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Svedbergsplan 5 // Wennerbergsgatan 6B

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med balkong och låg avgift

Varmt välkomna till denna väldisponerade pärla med bevarade tidstypiska detaljer. Optimalt planerade ytor med kök och matplats i anslutning till varandra och fint ljusinsläpp från ett stora fönsterpartier. Balkong i väster med eftermiddagssol. Köket är yteffektivt med bra förvaring i vita över- och underskåp, utmärkt arbetsyta, diskmaskin och ett litet fönster. Vardagsrummet är rymligt och har plats för sällskapsytor med både matplats och soffa. Sovrummet är luftigt och har plats för dubbelsäng och fler garderober eller skrivbord vid behov. Härifrån nås en generös klädkammare. I hallen finns ytterligare förvaring i inbyggda rymliga originalgarderober. Badrummet är stambytt och har både tvättmaskin och ett vägghängt torkskåp. Genomgående härlig 40-talscharm med högt i tak, stora fönsterpartier och vacker fiskbensparkett.

Föreningen har nyligen avslutat ett stort vindsprojekt som förutom stora intäkter till föreningen och avgiftssänkningar för medlemmarna inneburit stora renoveringar av fastigheten såsom trapphusrenovering och även byggnation av två stora gemensamma takterrasser med fin utsikt. Medlemmarna har även tillgång till övernattningslägenhet samt föreningslokal som man kan hyra. Fastigheten är välskött och föreningen äger marken.

Lugnt och populärt område på Kungsholmen med närhet till vattnet med mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna, Kristinebergs strand och Hornsberg. I området finns många trevliga restauranger, fina grönområden och utmärkta kommunikationer. Buss 1, 56 och 61 passerar bara någon minut bort. Närmaste T-bana är Thorildsplan som ligger inom kort promenadavstånd. På ett par minuter nås Matpressen, Systembolaget och apoteket på Rålambsvägen.

Mer om mäklarna