Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Olof Dalins Väg 18, 5 tr

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

sjöglimt - balkong - utsikt mot grönska

Underbar hörnlägenhet med generöst ljusinsläpp och balkong. Öppen planlösning och sjöglimt.

Välkommen till ett härligt boende som erbjuder ett ljust hörnläge med sjöglimt mot Mälaren. Här får du en inbjudande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor och en rymlig balkong mot den lugna och gröna Kristinebergsparken. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt bra förvaring. Det rymliga badrummet har golvvärme och tvättmaskin som underlättar vardagen.

På Olof Dalins Väg 18 bor du direkt invid grönska och vatten. Du når även fastigheten via Kristinebergs Strand, vilket gör att du med hiss snabbt kan ta dig till strandpromenaden och badbryggorna som sträcker sig hela vägen förbi Hornsbergs Strand. Här hittar du en oas i storstaden med Kungsholmens bästa och restaurangtätaste strandpromenad samt lättillgängliga promenad- och löpspår som tar dig runt Kungsholmen.

Det finns gott om såväl badbryggor som klippbad. Här bor du på badrocksavstånd så varför inte börja dagen med ett morgondopp under sommarhalvåret. Området bjuder på ett aktivt båtliv och det finns förutom båt- och kajakklubb även möjlighet att hyra paddleboard en kort promenad bort. I närområdet finns minigolfbana, Lindhagens galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag samt ett Coop Närlivs bredvid tunnelbanan. Det finns ett flertal grönskande gårdar, sittbänkar och en lekplats som hör till föreningens samfällighet. Kort promenad till Kristinebergs tunnelbanestation .

Mer om mäklarna