Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Wennerbergsgatan 6B, vån 2

Såld
  • 1 rum
  • 16 kvm
  • Bostadsrätt

Ytterst väldisponerad - I mycket gott skick - Brf med terrasser och gästlägenhet

VISNING 27/11 kl. 11.45-12.15!
Underbar och ytterst väldisponerad pärla som absolut ska upplevas på plats. Den här lägenheten passar perfekt för dig som söker ett litet, billigt och ytoptimalt boende med attraktivt läge nära kommunikationer med såväl buss och tunnelbana. Lägenheten har en generös takhöjd och ett stort fönster för härligt ljusinsläpp med en vacker fönsterbänk i sten. Här bor du på funktionella kvadratmeter där nuvarande ägare planerat möbleringen i minsta detalj. Sängen kombineras som soffa och invid finns plats att möblera med en stor dubbelgarderob för förvaring. Det finns även extra förvaring som når full takhöjd i en väggnisch som idag göms bakom ett draperi. Tv-bänken med en rullbar sideboard under fungerar som avställningsyta samt förvaring och vid middagar som matbord med sittbänk. Köket har bra förvaring och är utrustat med ugn, induktionshäll, fläkt samt kyl med frysfack. Det helkaklade badrummet har en rymlig dusch. Lägenheten är i mycket gott skick med väggar målade i en sober greige nyans och med fin vitbetsad ekparkett på golvet.

På Wennerbergsgatan 6B flyttar du in i en ytterst välskött fastighet och i en förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och sänkte avgiften under 2021 med 10%. I föreningen finns även lyxen av solterrasser, övernattningslägenhet med 4 sovplatser samt föreningslokal som medlemmar kan hyra för en mindre summa.

Här bor du nära kommunikationer med såväl flertalet bussar samt tunnelbana där du snabbt kan ta dig till Fridhemsplan, Södermalm och City. Du bor precis invid grönska och med Fredhälls välbesökta badklippor runt hörnet och som kommer bli din absoluta favoritplats under sommaren. Såväl lummiga Fredhällsparken samt Rålambhovsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. Invid Rålambshovsparken ligger Smedsuddsbadet samt Boulebar och flera härliga restauranger som ligger längs med Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. I Fredhäll har en yngre generation flyttat in vilket även märks på de lokaler, caféer och restauranger som öppnat upp i området. Här finns exempelvis Alvas skafferi som erbjuder närproducerade matvaror, café som öppnar upp på sommaren i Fredhällsparken och mångas favoritcafé Paloma eller Fredhälls konditori där du kan köpa nybakade morgonfrallor. Du har också nära till Marieberg med stor matvarubutik, systembolag och apotek

Mer om mäklarna