Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 23

Såld
  • 1,5 rum
  • 34,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ytterst väldisponerad med separat sovdel - Badrum med tvättmaskin - Gemensam takterrass i huset

ACCEPTERAT PRIS! Ytterst väldisponerat boende med social planlösning och underbar charm samt med härlig grönska utanför fönstren. Lägenheten har en delvis öppen planlösning mot köket och vardagsrummet har skärmats av med en skiljevägg för ett separat sovrum/sovdel. Skiljeväggen består av ett stort spröjsat glasfönster som ger lägenheten en unik karaktär och i den mysiga sovdelen kan du möblera med 160 cm säng utan att det känns trångt. Köket ger dig mycket bra förvaring i vit skåpinredning och framför det stora köksfönstret har du plats med matbord för 4-6 middagsgäster. Vid matplatsen öppnar köket upp mot vardagsrummet och gör det möjligt att umgås när middagen förbereds. I hallen finns två garderober som når full takhöjd och ger dig fantastisk förvaring. Badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med bonusar som flertalet takterrasser, gästlägenhet, bastu och lokal som kan användas vid fest. Varje hus är utrustat med tvättstuga och cykelförråd.

På Stagneliusvägen bor du precis invid grönska och Fredhälls välbesökta badklippor. Lummiga Fredhällsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana, baddamm för de små och härliga promenad- och löparspår. Badklipporna och även närheten till Kristinebergs badbryggor är en stor bonus under sommarmånaderna. Det finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger når du med ca.10 minuters promenad. Du har även nära till Marieberg med stor matvarubutik, systembolag, apotek och banker. Här finns även Västerbroplan som är en knytpunkt för flertalet bussar.

Mer om mäklarna