Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Adlerbethsgatan 17, 2 tr

Såld
  • 2 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktivt läge - optimalt planerad - stilrent kök - ljust trägolv

Ljus och inbjudande 2:a med underbart läge och stort fönsterparti mot härlig grönska. Synnerligen väldisponerade 34 kvadratmeter med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stilrent kök byggt i vinkel med bänkskivor av Carraramarmor och köksskåp i ljusgrå nyans. Ljusa trägolv genomgående.

Ljus och inbjudande lägenhet med underbart läge och stort fönsterparti mot härlig grönska. Synnerligen väldisponerade 34 kvadratmeter med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stilrent och smakfullt kök som är byggt i vinkel med bänkskivor av stilren Carraramarmor och köksskåp i ljusgrå nyans. Den sociala planlösningen ger generösa ytor och i vardagsrummet finns utrymme att möblera med både soffgrupp och middagsbord. Mysigt sovrum med plats för en bred säng (tex 140-160 cm ) och sängbord. Det finns bra förvaringsmöjligheter framförallt i den rymliga och inredda klädkammaren och även i garderober. I hallen finns 2 garderober och plats för ytterkläder och skor. Från hallen är ingången till badrummet som har dusch och är helkaklat samt har klinkergolv. Lägenheten har vackra trägolv av vitlutade furutiljor i original samt väggar målade i en sober ljusgrå nyans. Välkommen att flytta in i Fredhälls finaste mini-tvåa!

Bor du på Adlerbethsgatan så har du den härligt grönskande Fredhällsparken utanför porten. Strax intill finns också utomhustennisbana, promenad- samt löparspår och med ett par minuters promenad når du Fredhälls samt Kristinebergs populära klippbad. Bra kommunikationer med tunnelbana och buss nära fastigheten (cirka 1 minut bort). I området finner du flertalet mysiga fik och matställen. För dig som föredrar Fridhemsplans puls med shopping och all tänkbar service kommer du snabbt dit med buss, tunnelbana eller en kort promenad.

Mer om mäklarna