Gröndal, Stockholm

Skonertvägen 9A

REDO™
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och högt belägen 3:a med fönster i tre väderstreck i lugnt område nära stan!

Ta chansen att förvärva denna välplanerade gavel-3:a i natursköna Gröndal. Lägenheten har ett rikt ljusinsläpp tack vare det höga fria läget och insynsfria fönsterpartier i tre väderstreck med utsikt mot grönska och närhet till vackra naturområden i populära Trekanten och Vinterviken.

Här välkomnas man av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och en garderob med gott om förvaring bakom skjutdörrar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, med utrymme för stor matgrupp och annat möblemang, ger en social känsla och blir bostadens naturliga samlingsplats. Vidare finns två rogivande sovrum. Ett stort sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Stambytt och rymligt badrum med alla bekvämligheter såsom wc, handfat, spegelskåp, kommod och duschhörna med glasdörrar samt tvättmaskin.

BRF Koggen 1 är en äkta och stabil förening med välskött ekonomi och stora renoveringar bakom sig. Belägen i det perfekta området för den som uppskattar allt det bästa som naturen har att erbjuda. Här bor man mitt emellan lockande skogspromenader, Mälarens vackra klippor och hisnande utsiktsplatser för de mest magnifika solnedgångarna. För den som önskar ta sig in till stadens puls är en vacker promenad längs vattnet till Södermalm ett utmärkt alternativ, med Hornstull endast 2,5 kilometer bort. För sportentusiaster finns idrottshallar och padelbanor i Vinterviken. Löpspåren är väl underhållna och bjuder på en härlig löprunda genom områdets skogar och längs vattenlinjen.

En härlig kombination av Gröndals lugn med vacker natur, nära till stan och aktiviteter gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i!

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gröndal, Stockholm

Skonertvägen 9A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.