Gröndal, STOCKHOLM

Ormbergsvägen 7

Såld
  • 3,5 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

101 kvm i industribyggnad med stor uteplats, sjöutsikt och nästan 3m till tak!

Varmt välkommen till en ljus och unik 3,5:a (3 möjliga sovrum) belägen invid Mälaren i den gamla industribyggnaden från 40-talet. I lägenheten möts man av ett härligt ljus och en generös takhöjd som skapar en känsla av extra luftighet och rymd. Här erbjuds förutom detta, möjlighet till 3 bra sovrum, badrum med tvättmaskin och plats för badkar, rymlig klädkammare, stor uteplats mot gräsmatta samt lägenhetens hjärta - den öppna och sociala ytan i vardagsrum och kök. När man kliver in i vardagsrummet så hänförs man av den tilltagna takhöjden som i kombination med de stora fönsterpartierna ger rummet en fantastisk karaktär. Lägenheten är fördelad på 101 kvm som kan disponeras på flera olika sätt, idag som 4 rok. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning med lekfulla nivåskillnader och ovanligt många fönsterpartier. Här gör sig industrikänslan påmind och det bidrar till en härlig karaktär och charm!

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 50 meter till närmsta badplats och den nya bryggpromenad som tar dig längst med den glittrande vattenlinjen i Gröndal. Nära till matbutik, tvärbana och buss. Mysiga parker och lekplatser som är lätta att ta sig till via en kort promenad. Garage i huset och hiss ner till källarförråd. Övernattningslägenhet och kajaker finns att hyra för föreningens medlemmar och deras gäster. Bredband ingår i avgiften.

Brf Utkiken i Gröndal är belägen på populär adress i en unik och k-märkt byggnad byggt på mitten av 40-talet. År 2004 restaurerades huset och totalrenoverades från kontor/industri till bostäder i olika storlekar med adress Ormbergsvägen 5-11.

Mer om mäklarna