Gröndal, Stockholm

Sannadalsvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad gavel 4:a i populär förening på Gröndals höjder!

Välplanerad gavel 4:a i populär förening på Gröndals höjder. Genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck och stor balkong mot lummig omgivning!

Det är inte ofta en lägenhet som den här kommer ut till försäljning, men nu har du chansen! Välkommen till denna fint renoverade och välplanerade 4:a på populär adress i Gröndal. I Brf Kandelabern bor man avskilt och lugnt på Sannadalshöjden med allt du behöver, så som matbutik, tvärbana, tunnelbana, förskola, badplats och parker på bara en kort promenads avstånd. Barnvänliga Trekantsbadet med anlagd sandstrand ligger ca 300m från porten, otroligt uppskattat av barn och föräldrar!

Lägenheten är en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och två uteplatser att nyttja. Den ena är den stora balkongen om ca 12 kvm med förmiddagssol och lummig, insynsskyddade omgivning. Om du önskar kan du glasa in balkongen och få ett uterum att nyttja även på vintern. Från balkongen syns Högalidskyrkans torn, och när löven faller ser du även bort över Stadshuset! Den andra uteplatsen att nyttja ligger utanför lägenhetens entrédörr på loftgången, här finns plats att ställa ut cafébord och stolar och njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Lägenheten är otroligt välplanerad och erbjuder tre bra sovrum samt halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har genomgått totalrenovering med ett mycket fint resultat. Balkongen når du från vardagsrummet och är som ett extrarum i lägenheten. Här har man gott om yta och idag är balkongen möblerad med en del för matplats för 4-6 personer och en loungedel med soffa. Ute på balkongen omges du av härlig grönska av alla lummiga träd i omgivningen och ingen direkt insyn. Badrummet är utrustat med både badkar och tvättmaskin.

Förvaringen i lägenheten är exceptionellt bra. Utöver ett stort källarförråd har man också en walk in closet (nyttjas idag som arbetsplats) och ytterligare ett förråd att nyttja som nås från balkongen.

I föreningen finns verkligen allt som bidrar till ett smidigt vardagsliv. Här finns finns övernattningslägenhet och festlokal som totalrenoverats och är mycket uppskattade av både medlemmarna själva och deras gäster. Här finns också bastu med pingisbord, hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum samt återvinningsrum med mycket bra återvinningsmöjligheter. Utöver det erbjuder föreningen extremt förmånliga parkeringsplatser för sina medlemmar. En p-plats i föreningen kostar från 150kr/mån. För en garageplats betalar man som medlem i föreningen 500kr/mån. (Jämförbart i området ca 1000-1600kr/mån).

Välkomna att höra av er till mäklaren för mer information om denna bostad!

Mer om mäklarna