City / Norrmalm / Vasastan, Stockholm

Kammakargatan 27, 1.5 tr

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad sekelskiftesdröm!

- Sekelskiftesdröm - Topprenoverad - Ca, 3.40 meters takhöjd - Öppen planlösning - Förberett för tvättmaskin - Eftertraktat läge - Mycket lågt belånad förening, som äger marken -

På synnerligen eftertraktat läge finns nu denna topprenoverade sekelskiftesdröm till salu! Eftertraktade originalattribut, så som över tre meters takhöjd, stuckatur, takrosetter, spröjsade fönster med djupa nischer, höga fotlister och vacker fiskbensparkett matchas fint med modern elegans! Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt privat sovrum med optimal förvaring i platsbyggda garderober. Ljuset fullkomligt strömmar in från flera fönsterpartier i fil och ger, tillsammans med den generösa takhöjden, en härlig rymd! Smakfullt kök med släta luckor, som matchas fint med bänkskiva i kompositsten. Integrerade vitvaror ger ett stilrent intryck. Badrum med Bricmate (granitkeramik) på vägg och golv. Hand- och takdusch från Tapwell, vägghängd toalett, handfat med kommod samt golvvärme. Dessutom finns det förberett för installation av tvättmaskin i klädkammaren som ligger vägg i vägg med badrummet. Här bor man med låg boendekostnad i en mycket lågt belånad förening, som äger marken. Tillgång till föreningens härliga terrass med loungemöbler och grill.

Bostaden har nyligen på ett varsamt vis renoverats till perfektion och är som gjord för dig som söker ett boende av absolut toppklass - varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

City / Norrmalm / Vasastan, Stockholm

Kammakargatan 27, 1.5 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.