Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 58, 3½tr (lgh 1303)

Såld
  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

Ljuvlig sekelskifteslägenhet med charmigt rum och stort kök - Låg avgift - Säljs på uppdrag av Brf

Ljuvlig lägenhet med charmig planlösning. Renoveringsbehov. Lugnt belägen i en sekelskiftesfastighet på grönskande Karlbergsvägen, Birkastan. Härligt och charmigt 8-kantigt rum och stort trivsamt kök. Mysig liten vädringsbalkong i trapphuset lättillgänglig. Säkerhetsdörrar och postfack. Säljs av Brf

Ljus och ljuvlig lägenhet högt upp i huset med potential. En riktigt charmig sekelskiftes-1:a med ett tilltalande 8-kantigt rum och ett stort kök för härliga middagar. Renoveringsbehov i kök och ytskikt. Flera klassiska sekelskiftesdetaljer bevarade. Trägolv, spegeldörrar mm. Nyligen stambytt med renoverat duschrum och wc. Lägenheten är lugnt och behagligt belägen vid den grönskande delen av Karlbergsvägen i Birkastan som kantas av fastigheternas fantastiska förträdgårdar. Säkerhetsdörr och postfack i entrén. En mysigt liten vädringsbalkong finns att tillgå på samma våningsplan i trapphuset, en uppskattad oas. Det har även tidigare funnits bygglov för balkong.

Stabil, välskött Brf som förbättrar sin ekonomi tack vare denna försäljning - Lägenheten säljs på uppdrag av föreningen.

Här har man ett perfekt läge med närhet till områdets stora restaurangutbud, bl a så är Rörstrandsgatan en sommar-gågata med stora uteserveringar. Endast en promenad över S:t Eriksbron finns shoppingen i Västermalmsgallerian. Trevligt med närhet till grönområden bl.a. vid Karlbergs Slott och Vasaparken. Gott om kommunikationer med buss, t-bana och flygbussar från St Eriksplan med omnejd samt pendeltåg från Vanadisplan.

Mer om mäklarna