Birkastan - Vasastan, Stockholm

Vikingagatan 43, 1tr

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 20-talslägenhet mot Solvändan - Härlig planlösning - Renovering - Säljs på uppdrag av Brf

Charmig lägenhet med tilltalande planlösning. Renoveringsbehov. Lugnt bekvämt boende i en välskött 20-talsfastighet invid Solvändan, Rödabergen. Två trivsamma rum och välplanerat, rymligt kök. Underbar grönskande innergård med flera sittgrupper. Säkerhetsdörrar och postfack. Säljs på uppdrag av Brf

Ljus och trivsam 20-talslägenhet med riktigt bra potential. Denna charmiga bostad, som säljs på uppdrag av föreningen, har ett riktigt högt trevligt läge på 1½ trappa. En välplanerad 2:a som med enkla medel kan bli en yteffektiv 3:a med 2 sovrum. Genomgående renoveringsbehov. Lägenheten är lugnt och behagligt belägen vid den grönskande Solvändan i Rödabergen. Säkerhetsdörr och postfack i entrén. Föreningen har en underbart grönskande innergård med flera sittgrupper och grillplats.

Stabil, välskött Brf som förbättrar sin ekonomi tack vare denna försäljning, en av 9 kvarvarande hyresrätter.
Se mer information på föreningens hemsida: http://kannan13.se/

Här har man ett perfekt läge med närhet till områdets stora restaurangutbud, bl a så är Rörstrandsgatan en sommar-gågata med många uteserveringar. Runt hörnet ligger Hagastadens växande stadsdel med Torsplan som erbjuder bra service. Trevliga fik, populära restauranger och trendiga takbarer finns också i kvarteren. Endast en promenad över S:t Eriksbron finns shoppingmöjligheter i Västermalmsgallerian. Trevligt med närhet till grönområden bl.a. vid Karlbergs Slott och Vasaparken. Gott om kommunikationer med buss, t-bana och flygbussar från St Eriksplan / Torsgatan med omnejd samt pendeltåg från Vanadisplan.

Mer om mäklarna