Årstaberg, Stockholm

Årstaskogs väg 9B

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Spektakulär gavelfyra med 19 kvm kungsbalkong och magisk utsikt från vån 10!

Varmt välkommen till en toppmodern 4:a som har allt, med solig kungsbalkong och enastående utsikt över Stockholm stad och magiska solnedgångar! Här kan du njuta av stilren funktion från imponerande 10 våningar och det bästa läget till kommunikationer, natur och storstadspulsen.

Bostaden välkomnar dig med stilrena materialval i sober färgsättning som skapar en känsla av rymd. Här kan du njuta av 19 kvm kungsbalkong med milsvid utsikt, två utgångar och den allra bästa kombinationen av delvis inglasning och en helt öppen del för vardagslyx året om. Gavelläget ger en genomgående planlösning där lägenheten badar i ett rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Särskild åtanke har ägnats åt goda förvaringsmöjligheter som du möts av redan i hallen med ett utrymme för de platsbyggda garderoberna samt mindre möblemang och stilleben. Vardagsrummet med utgång till balkongen är rymligt och kan inredas luftigt med allt från soffgrupp, matbord för större sällskap samt bokhyllor, byråer och vackra växter. Separat kök i smakfullt skandinaviskt utförande med praktiska förvaringslösningar och komplett maskinpark. Här kan du njuta av matlagningen tack vare väl tilltagna arbetsytor och en magisk vy över Stockholm. Sovrummen är i bra storlek varav ett master bedroom med utgång till den inglasade delen av balkongen som blir som en förlängning av sovrummet. Här vaknar du upp till en spektakulär utsikt varje morgon och du kan njuta av himlens magnifika skådespel varje kväll. Vidare finns ett mycket fräscht och rymligt badrum med praktiska inslag som arbetsbänk och förvaringsskåp ovan tvättmaskin och torktumlare, golvvärme och handdukstork. Ett hem som är lika delar vackert och funktionellt!

På Årstaskogs väg bor du i en stabil förening med god ekonomi och trevlig gemenskap bland grannar. I föreningen finns bland annat en helt ny bastu, garage i huset, hiss från markplan, en gemensamhetslokal som kan hyras som gästlägenhet av föreningens medlemmar samt en uteplats bland ymnig grönska. Här bor ni med närhet till stan, natur och vatten med Liljeholmskajen, Årstaviken och Södermalm som närmsta grannar. På några minuter tar du dig till Årstaskogens naturreservat eller badbryggorna på Liljeholmskajen, likväl som till pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. Gångavståndet till skola och förskola uppskattas av barnfamiljer under fartfyllda morgnar.

Toppmodernt och bekvämt boende som förgyller vardagen med praktiska lösningar och närhet till allt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna