Stockholm

Sjöbjörnsvägen 15F

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Radhuskänsla invid Mälaren. Egen uteplats med bärbuskar och gräsmatta runt omkring!

Varmt välkommen till en helt unik 2:a med optimal planlösning i gamla Gröndal. Här bor du granne med Mälarens badbryggor, klippbad och bryggpromenad längst den glittrande vattenlinjen. Bor du här är det inte ovanligt att möta grannarna iklädda badrock och tofflor efter ett morgondopp, oavsett årstid. Bostaden ligger belägen likt ett radhus i en länga med 3 bostäder som producerades 2012. Här har man en stenbelagd gångstig till entrén samt uteplats och gräsmatta utanför lägenheten. Med din privata uteplats kan du skapa din egna oas. Här kan du ha stora grillmiddagar, odla växter och kryddor, sola och helt enkelt njuta av livet. Till lägenheten har du en egen entré, inga boende mitt emot och samtliga ingångar till trapphus är på andra sidan av huset, dvs ett väldigt privat läge. Lägenheten stod klar för inflytt 2012 och håller en mycket hög standard då den har byggts med genomgående fina materialval.

I lägenheten möts man av öppna sociala ytor och tillsammans med den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna skapas en känsla av luftighet och rymd. Från kök och vardagsrum kan du se båtarna gå förbi, och se hur DN-skrapan lyser upp på kvällarna. Planlösningen ger dig ett mysigt sovrum, rymligt duschrum med tvättmaskin, separat toalett, kontorsdel och en stor klädkammare. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett stort vindsförråd med en golvyta om ca 16kvm.

I närheten har du all service du kan tänkas behöva, välsorterad matbutik, Lundbergs café, restauranger, apotek, florist mm. Även goda kommunikationer via både tvärbana och buss. Ca 1 km bort ligger Liljeholmens galleria med 90 butiker, restauranger, mataffärer, systembolag och gym. I liljeholmen har du också flera bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig till city på 10 minuter. För den som tar sig fram med cykel tar du dig via fina cykelvägar till Södermalm på 10 minuter.

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 300 meter till närmsta vatten och den mysiga bryggpromenaden som tar dig längst Mälaren bort till Vinterviken och vidare. I föreningen finns parkeringsplatser, grillplatser och övernattningslägenhet. Föreningen har god ekonomi, 3 hyresrätter och 1 kommersiell lokal som inbringar goda intäkter till kassan. Brf Galjonen är belägen på populär adress i ett unikt läget.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning (ej skalenlig)
    Planritning (ej skalenlig)

Stockholm

Sjöbjörnsvägen 15F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.