Liljeholmen, Stockholm

Katrinebergsbacken 18

  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 995 000 kr
Månadsavgift: 5 987 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Äntligen en 4:a som erbjuder mycket funktion, dubbla badrum och balkong med himmelkontakt!

Äntligen en rymlig och välplanerad 4:a (disponeras som 3:a idag) med seperade sovrum och dubbla badrum i liljeholmen! Denna bostad är belägen på höjden med balkong och utsikt över trekanten. Lägenheten erbjuder väldisponerade ytor i både kök, vardagsrum och matsalsdel och rymliga sovrum. Lägenheten har fönster åt två håll vilket ger en fint flöde av ljus och känsla av rymd, där ena delen av bostaden vätter mot innergården och den andra med balkong och utsikt. Här får du vackra himlar och kvällssol under sommarhalvåret. Lägenheten är i fint skick med trägolv, målade och tapetserade väggar. Ljust och fullt utrustat kök med mycket arbetsytor och förvaring. Vitvaror i rostfritt stål, fullstora kyl & frys, spis, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin. Plats för stort matbord i köket.

Missa inte denna fantastiska lägenhet i en förening med garage, hiss, parklinkande innergård med milsvid utsikt och pool med bastu. Utöver det finns två övernattningslägenheter för era gäster. På Liljeholmsberget bor ni citynära, samtidigt som ni har naturen inpå knuten. Tar ni en promenad över bron är ni i härliga Hornstull på bara några minuter. Nedför backen har ni populära Liljeholmens natur med fantastisk grönska och sjön Trekanten som din granne! Du har också närhet till tunnelbana likväl som till pendeltåg, tvärbana och bussar. Precis ned för backen har du Liljeholmens galleria med ett 90-tal butiker, gym och restauranger. Även flera stora matbutiker som Coop, Lidl, Willys och Ica inom en 5 minuters promenad. Café Rosteriet är ett härligt ställe för en fika eller frukost.

På några minuter tar ni er till Årstaskogens naturreservat eller badbryggorna på Liljeholmskajen. Hoppa på cykeln eller ta en promenad till Södermalm och vidare in till city via vackra Mälarpromenaden. Över bron är ni framme på bara några minuter. Helt enkelt en plats att bo som ger dig det bästa av två världar.

Boka visning

  • Välkommen på öppen visning! Föranmäl dig gärna för löpande information.

  • Välkommen på öppen visning! Föranmäl dig gärna för löpande information.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Liljeholmen, Stockholm

Katrinebergsbacken 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.