Stockholm

Nybohovsbacken 21, 11763 Stockholm

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 3:a med ett högt läge. Lågt belånad förening och nära kommunikationer samt service!

Varmt välkomna till denna mycket inbjudande 3a med en sagolik utsikt! Här bor du rakt över gatan från Liljeholmsgallerian och T-banan, i en av de föreningar med lägst belåning per kvadratmeter i hela Liljeholmen. Njut av den milsvida utsikten över takåsarna mot sjöglimten i Årstaviken, och känn hur smidigt det är att flytta in och trivas i en renoverad, rymlig och hemtrevlig lägenhet.

Bostaden har mycket väldisponerade ytor och erbjuder bl.a. ett ljust och luftigt vardagsrum med en utsikt som direkt fångar din uppmärksamhet. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp samtidigt som den inglasade balkongen utanför blir en perfekt förlängning av rummet under stora delar av året. På balkongen finns gott om plats för utemöbler samt umgänge och tack vare inglasningen går det med fördel att sitta här ute oavsett väder och vind. Köket ligger intill vardagsrummet och är en perfekt plats för den matlagningsintresserade. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen samtidigt som det finns en naturlig plats för ett mindre matbord. Vidare in i lägenheten finns två trivsamma sovrum, ett med plats för både fyra garderober samt en dubbelsäng och ytterligare ett som idag disponeras som TV-rum samt hemmakontor. Det finns också ett helkaklat badrum som fräschades upp under 2023 samt en möblerbar hall med en luftig och välkomnande känsla.

Här bor ni i en stor och välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen är äkta och har mindre än 2000kr i belåning per kvadratmeter. Avgiften sänktes med 10% under 2015 och alla medlemmar fick en avgiftsfri månad i april 2022. Värme, vatten & avlopp samt bredband ingår i avgiften, vilket gör att du får en väldigt låg månadskostnad för ditt boende. Föreningen består av 153 lägenheter varav 20 är hyresrätter. Dessa kan ses som en dold ekonomisk tillgång och styrelsen har nyligen sålt flera hyresrätter för att amortera ner lånen ytterligare. I husen har man nyligen installerat frånluftsåtervinning, vilket både sänkte föreningens kostnader och fick energiklassificeringen C , vilket kan ge dig möjlighet att få grönt bolån. Föreningen har en stor och härlig innergård som leder till skogen, med grill, utemöbler och lekplatser. Här finns det även en bokningsbar övernattningslägenhet, festlokal, ett gym, fyra tvättstugor, fyra cykelrum och även en bokningsbar bastu, allt för att medlemmarna ska kunna leva och trivas i husen. Garageplatser finns att hyra i parkeringsgaraget bredvid husen, där nuvarande boende har hyrt plats för 900kr i månaden. Sammanfattningsvis är det en mycket skötsam och stabil förening där styrelsen avser att hålla avgiften lika låg i många år framöver!

Läget kan knappast bli bättre, då ni kommer att bo precis mittemot Liljeholmsgallerian med flera matbutiker, restauranger, och framförallt tunnelbana. Röda linjen tar dig till T-centralen på bara 9 minuter enligt Google Maps. Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare dessa goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med en härlig närhet till natur och vatten. Liljeholmens populära galleria har ett stort serviceutbud så som bland annat fantastiska ICA Kvantum, apotek, vårdcentral, SATS, klädbutiker, systembolag, caféer och restauranger. Vid torget finns goda kommunikationsmöjligheter med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flertalet kompletterande bussar. Med bil är man snabbt ute på E4:an / E20. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. På promenadavstånd når man även innerstan och Hornstull med en härlig puls tack vare flertalet restauranger och caféer. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken på nära avstånd. Här finner man vackra promenadstråk där man kan bada, fiska samt åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen finns Liljeholmskajen med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. I närliggande Gröndal finns även Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé och vackra omgivningar invid Mälaren.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna