Sparreholm, Sparreholm

Nygatan 36

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig och välplanerad hörnlägenhet om 2 rum och kök med lummig och charmig balkong.

Varm Välkommen till Nygatan 36 i hjärtat av Sparreholm.
Som ägare till Denna tvårummare om 64 kvadrat får du inte bara en yteffektiv hörnlägenhet med rymlig, lummig och mysig balkong där du har sol under större delen av dagen och kvällen.

Denna hemtrevliga hörnlägenhet med hög trivselfaktor bjuder dig som köpare på ett av de bästa lägena i huset med fint ljus insläpp under stora delar av dagen,
med stora fönster och balkong där du riktigt kan njuta av eftermiddagens och kvällens solstrålar.

Här möts du av en bra omhändertagen lägenhet med en stor och rymlig hall där du även har tillgång till en generöst tilltagen garderob där du under sommaren lätt kan hänga in vinterns alla kläder.
Detta hem bjuder på hög ombonads faktor med det vackra golvet i vardagsrummet som går bra ihop med rummets väggar.

I köket hittar vi utgången till bostadens balkong där du kan luta dig tillbaka med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.
Där du har fin utsikt mot åkrarna.

Som medlem i HSB Brf Uven i Sparreholm har du tillgång till tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförråd.
Föreningen är välskött, stabil och aktiv med god ekonomi, en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och med låga avgifter och driftkostnader.

I lägenheten finns utöver garderoben i hallen, även två inbyggda garderober samt att du som ägare av lägenheten får tillgång till två förråd varav ett matförråd och ett källarförråd.

Ta tillfället i akt och kom på visning av denna hemtrevliga tvåa som skvallrar om äldre tider med detaljer som gör detta boende unikt på alla sätt och vis.
Varmt välkommen till Nygatan 36!
Välkommen Hem!

Mer om mäklarna