Spånga/Tensta, Spånga

Mellingebacken 20, 1102/297

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Här presenteras ett optimalt förstaboende som har allt man kan önska sig och lite till. En välplanerad bostad om 41 kvm med separat kök samt två extra rum som kan disponeras som hemmakontor eller varför inte inreda en walk-in closaet? Bostaden präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Addera även den mysiga franska balkongen som gör att ljuset strålar in samt bekvämligheter som egen tvättmaskin. Välkommen att stiga på!

Vi välkomnas in den ljusa och rymliga hallen som erbjuder gott om plats för hatt- och skohylla. Intill entréhallen hittar vi bostadens helkaklade badrum med bland annat badkar. Rakt fram från hallen hittar vi det hemtrevlig och mycket rymliga köket som innehar allt som efterfrågas. Här är skåpluckor och lådfronter i en modern grå färg med mörk arbetsbänk. Duka upp matbord för 2-4 personer och njut av god mat och samvaro med familj och vänner. Sällskapsrummet är ljust och har plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Sällskapsrummet är uppdelat med två rum som går att disponera som sovplats, barnrum, bibliotek eller varför inte inreda en walk-in closet. Från sällskapsrummet nås även den härliga franska balkongen.

Här bor ni i en solid förening med god ekonomi. I avgiften ingår tv&bredband, el samt vatten. Trots det lugna läget så är det endast ett stenkast till Tensta C där ni finner ett stort serviceutbud med restauranger, matbutik, gym, frisör, apotek och mycket mer. Här finner ni även mycket goda kommunikationer med tunnelbanans blåa linje som tar er in till city. För den som gillar att vara aktiv finns flertalet gym inom kort promenadavstånd, och för den shoppingsugne är det endast några minuters bilfärd till Barkarby C eller Bromma blocks. Det är även bekvämt avstånd till förskola, skola, grönområden (Järvafältet) och promenadstråk.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Martin Rebel, 076-640 50 01!

Mer om mäklarna