De vackra kedjehusen rymmer familj med stort umgängesliv!

Spånga Sundby, Spånga

Åkertegsgränd 7

Såld
  • 6 rum
  • 192 kvm
  • Bostadsrätt

Söker du den perfekta bostaden för den stora familjen så har du hittat rätt! Det lättälskade kedjehuset om ca 192 kvm, fördelat på tre plan, kan bocka av de flesta punker på den större barnfamiljens välfyllda önskelista.

DET SOLIGA ENTRÉPLANET, MED GENOMGÅENDE VATTENBUREN GOLVVÄRME. Planets takhöjd om hela 2,70 meter ger underbar rymd! Här finns det underbara köket med ett mångfald av skåp och lådor som rymmer även den riktigt matlagningsintresserades alla skålar, kastruller och redskap! Har finns även utrymme för ett flertal fina serviser. Köksdelen har en rymlig matplats invid fönster. Köket ligger fint i samklang med vardagsrummets matsalsdel, här serveras goda middagar över barbänken som delar av mellan rummen. Barbänken är perfekt då det bjuds på uppskattade buffékalas! Vardagsrummet med sin matsalsdel utgör planets generösa sammanhängande sällskapsrum om ca 40 kvm! Rummet har dessutom en centralt placerad braskamin och access till ett generöst trädäck och tomt i soligt västerläge. På planet finns även den välkomnande hallen med dold förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar samt kaklad wc med dusch.

PÅ MELLANPLANET. Här finns idag två fina sovrum, vilket ursprungligen var tre. Om behovet att ett tredje sovrum finns så är det lätt att återställa. Här finns även en möblerbar hall med fönster, ett rymligt badrum med såväl dusch som hörnbadkar och dubbla tvättställ med kommod! På planet finns även den lättarbetade tvättstugan placerad.

VIDARE TILL VINDSPLANET. Här finns två underbara gavel-sovrum, ett allrum för mysigt tv-häng och klädkammare. Det tar inte lång tid att inse att vindsplanet är tonåringens självklara favoritplan!

ÖVRIGT. Det generösa kedjehuset har ett soligt och mycket bra läge i det barnvänliga området, precis 'runt hörnet' finns en fågeldamm, ett vattendrag och hästhagar, en underbar närmiljö som ger känslan av att bo på landet! Den lättskötta och soliga tomten ramas in av uppvuxna häckar vilka ger insynsskydd. För den bil- och mc-intresserade är det rymliga garaget ett stort plus och på den asfalterade uppfarten ryms ytterligare en bil. Det är endast ett par minuter till bussar och förskola och cirka fem minuter till skolan. Välkommen till Åkertegsgränd 7!

Mer om mäklarna