Välkommen till Ankarsrumsgatan 13!

Spånga Solhem, Spånga

Ankarsrumsgatan 13

Såld
  • 5 rum
  • 156 kvm
  • Bostadsrätt

BÄSTA VÄSTERLÄGET I BULLERBYN!

Barnvänligt, lummigt och insynsskyddat! Engelskt radhus med fantastisk trädgårdstomt upplyst av eftermiddags- och kvällssolen, det blir inte bättre än så här! Det vackra engelska radhuset har en bostadsyta om hela 156 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre plan. Bostaden är perfekt för stor familj då befintliga 3 sovrum är riktigt rymliga. Om det inredda vindsplanet delas så skapas hela 5 riktigt rymliga sovrum i bostaden. Två helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med dusch samt bastu. Till bostaden hör plats i carport, med tillhörande laddare för laddningsbar bil.

ENTRÉPLANET HAR HÖGT I TAK, PARKETTGOLV OCH GENOMGÅENDE VATTENBUREN GOLVVÄRME. Välkomnande kapprum med generös avhängningsyta i platsbyggd garderobslösning. I det rymliga och lättarbetade familjeköket finns utrymme för matbord med plats för 8-10 personer till middag. Det lättmöblerade vardagsrummet har stora fönster och utgång till lummig och insynsskyddad trädgårdstomt. På planet finns även ett helkaklat badrum med wc, tvättställ och dusch samt en välplanerad tvättstuga med praktisk placering just intill köket.

MELLANPLANET RYMMER TRE FINA SOVRUM. På mellanplanet finns tre av bostadens rymliga sovrum och en väl inredd walk-in-closet, perfekt för den klädintresserade! Här finns även ett helkaklat, renoverat badrum, inrett med generöst tvättställ, wc, duschhörna och den efterlängtade bastun.

DET UNDERBARA VINDSPLANET MED RYGGÅSTAK. Står biorummet, hemmagymmet eller pyssel- och hobbyrummet på familjens gemensamma önskelista så är det ytan på detta plan du söker, här behöver du inte välja, allt får plats! Rummet har ryggåstak och takkupor i två väderstreck vilket ger en fantastisk rymd till rummet. Här har planet delats av till rymligt förråd, har man behov av flera rum så delas planet med enkelhet av till ytterligare ett rum!

ÖVRIGT. Bostaden är väl underhållen med fina materialval och har många detaljer som ger dess ägare extra guldkant i vardagen, ett litet axplock: den mysiga bastun i badrummet på mellanplan, entréplanets extra takhöjd, genomgående vattenburen golvvärme på entréplan, genomgående ekparkett i bostadsrum, stora fönster som ger underbart ljusinsläpp, genomgående rymliga rum samt ryggåstak på vindsplan.
Under sommarhalvåret är trädgårdens lummiga grönska och generösa uteplats de självklara valen för goda grillmiddagar eller avkopplande vila i hängmattan.
Entrésidan är platsen för dagens första kopp kaffe i morgonsol, här strålar solen fram tills efter lunch! På den insynsskyddade gårdssidan i perfekt västerläge och där solen skiner från tidig eftermiddag till sena kvällen finns kvällsnjutarens efterlängtade läge för relax i loungemöbel eller runt middagsbordet under sommarens grillbjudningar. Sann Bullerbykänsla präglar området där massor av små kamrater bor i kringliggande hus. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även kort promenadavstånd till Spånga Torg med butiker, restauranger och fantastiska kommunikationer. Välkommen till Ankarsrumsgatan 13!

Mer om mäklarna