Spånga Solhem, Spånga

Bennebolsgatan 40

Såld
  • 1,5 rum
  • 39,5 kvm
  • Bostadsrätt

Solhems mysigaste 1,5a med uteplats!

ACCEPTERAT PRIS!!
KONTAKTA MÄLKLAREN FÖR VISNING!

Varmt välkomna till en av Solhems mysigaste 1,5 A belägen på Bennebolsgatan 40 med egen uteplats. Lägenheten är trevligt planerad med fina ytor och en trevlig standard i både kök och duschrum med tvättmaskin. Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, fina ljusinsläpp och uteplatsen som badar i solsken under soliga dagar. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora södervända uteplatsen, med vy över innergård och underbart solläge med fri utsikt över närområdet. Sovalkov med plats för både säng och garderober längs vägg. Det finns gott om förvaringsmöjligheter.

Förening med en välskött ekonomi och både hus och innergård är välskötta. Föreningen äger marken och i avgiften ingår kabel-TV (17 kanaler) och bredband 100 Mbit/s från Ownit (uppgradering till 1000 Mbit/s 149 kr/mån). Som medlem har man tillgång till föreningens tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen har 34 parkeringsplatser och 22 carport-platser.

LITE OM NÄROMRÅDET
- I Solhem bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- I närområdet finns ett flertal lekplatser, dels för de mindre barnen dels för de lite större. Fornminnesparken på kort gångavstånd är en självklar plats för de yngre.
- Förskola finns inom området, ytterligare ett flertal i närområdet.
- I Solhemsängens skola går man från skolstart till och med årskurs 4. Till Solhemsängens skola är det gångavstånd även för de minsta, efter årskurs 4 fortsätter man i Solhemsskolan till och med årskurs 6.
- I Spånga grundskola går barnen från årskurs 7 till och med årskurs 9. Här bedrivs även spetsutbildning i MA och i NO (som f.n. 1 av 10 skolor i Sverige).
- Kunskapsskolan, med årskurs från 4-9, finns i närområdet.
- Spånga Gymnasium ligger i anslutning till Spånga grundskola.
- På Spånga Torg - med gångavstånd om ca 10 minuter - finns matbutiker, flera restauranger, prisbelönt konditori (bagare Gabriel blev årets bagare 2015), banker, vårdcentral, apotek och två mycket uppskattade specialbutiker: Åsas Fisk samt Dennis kött. Här finns även torgförsäljning sommartid.
- På andra sidan Avestagatan ligger ett nyöppnat Fitness 24 Seven.

KOMMUNIKATIONER
Spånga Torg med pendeltågsstation.
Från Spånga station till T-centralen reser man på 12 minuter.
Gångpromenad till ett flertal bussar:
Buss 517 från Avestagatan - trafikerar sträckan: Spånga - Kistaområdet.
Buss 157 från Avestagatan - trafikerar sträckan: Spånga - Danderyds sjukhus.
Buss 116 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.
Buss 119/512 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga station.
Buss 117 - från Spånga Torg - Brommaplan (med T-bana).
Buss 112 - från Spånga Torg trafikerar sträckan: Spånga - Alvik (med T-bana).
Buss 118 - från Spånga Torg trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
UNDERLAG FÖR VÄRDERING

Mer om mäklarna