Bromsten, Spånga

Erik Tegels väg 29

Såld
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt

- Stabil bostadsrättförening
- Föreningen äger marken
- Stambytt
- Närhet till buss och gångavstånd till Spånga station
- Välgenomtänkta kvadratmeter

Rymlig 1:a med balkong i perfekt solläge. Här njuter ni av en fika eller en god middag på den trivsamma balkongen. I denna ljusa och lättmöblerade lägenhet får ni plats med sängen, soffan och matbordet! Välkomnande hall med goda och välgenomtänkta förvaringsmöjligheter. Trevlig köksdel i moderna färgval. Starta dagen på bästa sätt i det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin. Extra förvaring finns i källarförrådet och matkällaren.

Detta hem gör livet lätt för dig med ca 10 -15 minuters kort promenad från pendeltåg och matbutiker. Endast 3 minuter gång till närmaste busshållplats. Bra restauranger på vägen hem och underbara områden att både koppla av i eller träna. 14 minuters avstånd in till city för dig som så önskar, med pendeltåg. Populär Brf med en välorganiserad mycket god ekonomi. Bostaden är en del av den mycket populära och ekonomiskt stabila föreningen som erbjuder sina medlemmar trygghet med bra avgifter och fräscha fastigheter. Föreningen har även flera gemensamma faciliteter såsom bastu, övernattningslägenhet, föreningslokal, bordtennisbord och skyddsrum. Läs mer under förening.

Ni hittar lägenheten i populära Spånga/Bromsten med endast ett kort gångavstånd till pendelstation och till Spånga Centrum. Pendeltåget tar dig till Odenplan på ca 10 minuter. Spånga torg/centrum med en charmig småstadskänsla ligger i omedelbar närhet. Här finns bl.a. Dennis kött, Åsas fisk, torghandel, två livsmedelsaffärer, flera restauranger, bageri, blomsterbutik, flertalet gym varav två dygnet runt öppna och mer därtill.

Välkommen till Bromsten! Bromstensstaden växer fram i Spånga där Bromstens industriområde tidigare stod. Här byggs en modern stadsdel som kommer att rymma 2500 bostäder samt arbetsplatser, service, förskola och en lummig park som sträcker sig längs med Spångaån.

Mer om mäklarna