Bromsten, Spånga

Erik Tegels väg 27

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet med mysig balkong

- Stabil bostadsrättförening
- Föreningen äger marken
- Stambytt
- Närhet till buss och gångavstånd till Spånga station
- Välgenomtänkta kvadratmeter

Stora 3:an med balkong. Här njuter ni av en fika på den trivsamma balkongen eller laga en god middag i den fina tidstypiska köket. I det stora ljusa vardagsrummet med vackert parkettgolv, finns plats för både matbord och soffgrupp. Rummet går med lätthet att möblera efter behov. I den rymliga hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter och genomtänkt, stor klädkammare. Stort och tilltaget kök med matplats, här är luckorna ommålade i en härlig sober ton. Två lättmöblerade sovrum med plats för allt. Starta dagen på bästa sätt i det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin. Extra förvaring finns i källarförrådet och matkällaren.

Detta hem gör livet lätt för dig med ca 10 -15 minuters kort promenad från pendeltåg och matbutiker. Bra restauranger på vägen hem och underbara områden att både koppla av i eller träna. 14 minuters avstånd in till city för dig som så önskar, med pendeltåg. Populär Brf med en välorganiserad mycket god ekonomi. Bostaden är en del av den mycket populära och ekonomiskt stabila som erbjuder sina medlemmar trygghet med bra avgifter och fräscha fastigheter. Föreningen har även flera gemensamma faciliteter såsom övernattningslägenhet, bastu, föreningslokal, bordtennisbord och skyddsrum. Läs mer under förening.

Ni hittar lägenheten i populära Spånga/Bromsten med endast ett kort gångavstånd till pendelstation och till Spånga Centrum. Pendeltåget tar dig till Odenplan på ca 10 minuter. Spånga torg/centrum med en charmig småstadskänsla ligger i omedelbar närhet. Här finns bl.a. Dennis kött, Åsas fisk, torghandel, två livsmedelsaffärer, flera restauranger, bageri, blomsterbutik med mera.

Välkommen till Bromsten! Bromstensstaden växer fram i Spånga där Bromstens industriområde tidigare stod. Här byggs en modern stadsdel som kommer att rymma 2500 bostäder samt arbetsplatser, service, förskola och en lummig park som sträcker sig längs med Spånga-ån.

Mer om mäklarna