Solna Centrum, Solna

Nybodagatan 14

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a i charmigt originalskick med sovrumsfönster ut mot grönska och härlig balkong!

Varmt välkomna till denna otroligt charmigt bevarade 3:a på omåttligt populära Nybodagatan 14! Bostaden innehar nästan samtliga originaldetaljer från byggåret i ett fantastiskt skick. Lägenheten karaktäriseras av ett fint ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet är stort i storlek och rymmer förutom sällskapsdel med soffa och TV-möbel även ett stort matbord vid fönsterpartiet. Köket är också bra i storlek och är försett med gott om arbetsyta och förvaring i de många över- och underskåp samt rymmer även ett mindre matbord. Bägge sovrum är generösa till ytan med insynsfri utsikt mot grönskande bakgård och utanför sovrummen finns flera garderober samt även en stor och rymlig klädkammare. Det stambytta badrummet är uppdelat i två delar med WC och handfat i ena delen och dusch, handfat och tvättmaskin i andra delen - med en dörr emellan dem. Rymlig hall med gott om förvaring i garderober och hatthylla. Till lägenheten hör ett stort källarförråd och föreningen har även 23 parkeringsplatser, varav 21 utrustade med elstolpe.

Brf Nyboda 14-16 bildades 2001 och är en attraktiv förening med bra ekonomi där månadsavgiften varit oförändrad sedan 2008! Föreningen består av 65 stycken bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Fastigheten bebyggdes 1957 och består av ett flerbostadshus i åtta våningar och föreningens mark är friköpt. De stora, kostsamma renoveringarna såsom stambyte, dränering, takrenovering och fönsterbyte har redan ägt rum och föreningen har inga planerade renoveringar. Dessutom har solceller installerats som såväl besparat föreningen stora elkostnader samt varit vänliga mot miljön. I den låga avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV och föreningen har en skuldsättning (lån/kvm) på cirka 5 000kr/kvm vilket är väldigt lågt!

Läget som boende på Nybodagatan är helt optimalt med närhet till grönskande parker, service och kommunikationer samt flera skolor och förskolor. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas och ligger granne med bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum ligger ett stenkast bort och här finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. På endast några minuters promenad når ni ICA Maxi i Solna Business Park. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer och det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor ni också med närhet till Sundbybergs centrum (Sveriges restaurangtätaste kommun) och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola samt Mall of Scandinavia. Ett tiotal förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och nås tills fots på mindre än 10 minuter (t.ex Skytteholmsskolan, 2 minuters promenad, Förskolan Dungen, 2 minuters promenad).

Mer om mäklarna