Solna

Gustafsvägen 12

REDO™
  • 4 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren lägenhet med tre bra sovrum och två härliga balkonger!

Inom kort presenteras denna fantastiska 4:a på Gustafsvägen 12 i charmiga Råsunda. Bostaden är belägen i ett mysigt kvarter där villor, lägenheter och restauranger/butiker blandas i en härlig oas samtidigt som närhet till kommunikation verkligen står i fokus. Lägenheten disponeras över tre rymliga och bra sovrum, ett fullt utrustat kök med tillhörande matplats, ljust och rymligt vardagsrum, stambytt och helkaklat badrum samt en välkomnande hall med gott om avhängning- och förvaringslösningar. Sist men inte minst tillhör denna bostad två stycken balkonger i soligt läge.

Brf Flustret 19, är en etablerad och äkta förening sedan 1998. Föreningen äger marken och har fastigheterna Gustafsvägen 10, 12, 14 A och 14 B. Ekonomin i föreningen är god och de har lyckats hålla en låg belåningsgrad om cirka 6700kr/kvm och föreningen har lyckats binda flera av lånen till bra räntenivåer och bindningstider som längst sträcker sig till 2027. Som medlem i föreningen har man tillgång till två gemensamma tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum. Dessutom erbjuds vinds- och källarförråd i fastigheterna.

På Gustafsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även spås ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Gustafsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.