Sollentuna Centrum, Sollentuna

Sollentunavägen 136

Såld
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a mellan Sollentuna Centrum och Edsviken

- Sollentuna Centrum som granne
- Stor uteplats i lugnt läge
- Möjlig 3:a (se alternativ planlösning)
- Garage (från endast 387 kr/mån) & förråd i huset
- Lediga platser finns i garaget
- I avgiften ingår: värme, vatten, kabel-tv och bredband.

I bästa tänkbara läge, alldeles intill Sollentuna centrum, hittar du denna fina 2:a om 69 kvm med härlig uteplats & genomgående stilrena materialval!

Eftertraktad bostad i populärt läge då huset är byggt i suterräng, vi kommer alltså en trappa upp från gatan men på den lugna baksidan har vi ändå en härlig och lummig uteplats mot Edsvikens vackra villaidyll vilket är toppen för de som är vana att ha en trädgård att komma ut till. Genomgående trevlig standard med påkostade materialval samt ett stilrent kök som är fullt maskinellt utrustat. Stort och ljust vardagsrum med utgång till uteplatsens lugna atmosfär. Rymligt sovrum med en garderobsvägg för bästa förvaring. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar.

- Garage, förråd, cykelrum och tvättstuga finns ett knapptryck bort i hissen.
- Nyslipade golv 2019

Närmare Sollentuna centrum än så här går det inte att bo vilket gör detta till ett mycket bekvämt boende. I centrum finns förutom de senaste modet, mat, delikatessaffärer, gym och butiker också pendeltåg och bussar som tar dig snabbt och smidigt till bl.a. Stockholm, Kista, Märsta och Arlanda. Sollentuna Centrum erbjuder förutom butiker också på ett välsorterat bibliotek, beläget vid Aniaraplatsen. Bara några minuters promenad bort ligger Edsviken med fina promenadstråk och utomhusbad.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna