Liljebacken, Skutskär, Skutskär

Ekorrbärsvägen 4A

Såld
  • 5 rum
  • 110,4 kvm
  • Bostadsrätt

Sista parhuset med braskamin!

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Sista parhuset med braskamin!

Varmt välkomna till detta trevliga parhus, helt nyrenoverat med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I utrymmet finns även braskamin för mysiga kvällar! Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc, kommod & plats för ett mindre badkar alt. dusch.

Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning.

Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna