Välkommen hem till Gröna vägen 24B

Hentorp, SKÖVDE

Gröna vägen 24B

Såld
  • 3 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till Gröna vägen 24B!

Med sina generösa 72,5 kvm erbjuder denna 3:a en perfekt balans mellan stil och komfort.

Med sina generösa 72,5 kvm erbjuder denna 3:a en perfekt balans mellan stil och komfort.

Lägenheten är välskött och präglas av smakfulla materialval. Köket är inte bara funktionellt utan också vackert utformat med moderna bekvämligheter och fina detaljer. Intill köket hittar ni extra rummet som för närvarande används som matrum. Med en utgång till balkongen blir det en perfekt plats för trevliga middagar. Dessutom kan detta mångsidiga rum enkelt anpassas och omvandlas till ett extra sovrum om behovet uppstår, vilket ger ännu större flexibilitet för din livsstil. Vidare hittar du ett rymligt vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring!
Från balkongen har du en fin utsikt utöver områdets grönskande innegård, komplett med en lekplats för de små. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämligheten av en lekvänlig miljö för familjen.

Området är ett av Hentorps mest eftertraktade, med närhet till allt du behöver. Livsmedelsbutik, skolor och andra nödvändigheter har du bara en kort promenad bort. Du finner även bekväma förbindelser till centrum. Det är en plats där vardagen blir enklare och mer bekväm.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna