Entré

Skövde

Nyckelpigevägen 172A

Såld
  • 2 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Nyckelpigevägen 172A! Ett underbart gavelradhus med fantastiska egenskaper!

Välkommen till Nyckelpigevägen 172A! Ett underbart gavelradhus med fantastiska egenskaper! Du möts av en modern stilfull hall med en walk-in-closet. Köket är från 2022 och det syns att renoveringen är väl genomtänkt med de fina materialvalen.

Välkommen hem till Nyckelpigevägen 172A! En underbar bostadsrätt i gavelläge med fantastiska egenskaper! Du möts av en modern stilfull hall med en walk-in-closet. Köket är från 2022 och det syns att renoveringen är väl genomtänkt med de fina materialvalen. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till den härliga altanen där du kan njuta av förmiddagssolens alla timmar. Bostaden är väldigt påkostad i form av måttanpassade svensktillverkade garderober från Garderobsfabriken i sovrummet, skjutdörrsgarderoben i hallen samt walk-in-closet. Bostaden är på hela 71 kvadratmeter med mycket bra planlösning.

Bostaden ligger välplacerat i södra Ryd med närmsta busshållplats endast ca. 300 meter ifrån som tar dig in till Skövde centrum. I närheten hittar du fina naturområden, promenadstråkar, lekplatser, skolor och fotbollsplaner.
I Ryds centrum finns det också bland annat mataffärer, bibliotek och restauranger med mera.

Välkommen att anmäla dig på visning!

Mer om mäklarna