Sköndal, Sköndal

Kubbegatan 35

Såld
  • 2 rum
  • 38,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig lägenhet med praktisk planlösning och fina ytskikt!

Välkommen till en trevlig och ljus 2:a med praktisk planlösning och fina ytskikt!

Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffa och matbord. Vardagsrummet har även en fransk balkong som man kan öppna upp och njuta av sommarvindarna och utsikten över området. Det lilla men praktiska köket har allt du behöver för att laga mat, inklusive kyl/frys, spis och ugn. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Det helkaklade badrummet är stilrent och har en duschhörna, wc, handfat och spegel.

Hela lägenheten är nymålad i vitt och har nya parkettgolv från 2023, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla.

Lägenhet är belägen endast någon minuts promenad från Sköndals centrum, där du kan njuta av bekvämligheter såsom restauranger och matbutik. Trots närheten till centrum erbjuder Sköndal en lugn och naturnära miljö.

Lägenheten är omgiven av vacker natur och bara en kort promenad bort hittar du sjön Drevviken med sina mysiga badplatser och fantastiska promenad- och joggingvägar. Under vintern kan du till och med åka långfärdsskridskor på de plogade banorna. För de som älskar golf finns Ågesta Golfklubb inom räckhåll och det finns också en mängd naturområden i Orhem och runt Flaten att utforska.

Den här lägenheten ger dig möjlighet att bo nära stadens centrum, men ändå njuta av lugnet och närheten till naturen. Missa inte chansen att uppleva allt som Sköndal har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna