Skoghall

Vändgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Bekväm och välplanerad trerummare! - Ditt nya drömboende

Här är chansen att förvärva en bekväm lägenhet på Vändgatan 2 i Skoghall. Belägen på andra våningen, den här trerummaren har två rymliga sovrum, kök och badrum, och massor av naturligt ljus. Perfekt för den som söker ett modernt och funktionellt boende där det mesta ingår i avgiften!

Drömmer du om ett hem där du kan koppla av och njuta av din tillvaro i lugn och ro? Då är den här lägenheten på Vändgatan 2 i Skoghall precis vad du söker. Belägen på andra våningen i en välskött byggnad, denna trerums-lägenhet erbjuder ett modernt och funktionellt boende med vitvaror från Husqvarna av hög standard, tvättmaskin med kombinerad tork som ingår. Stor inglasad balkong mot innergård och en lugn och fridfull miljö. Området är eftertraktat, med närhet till natur, shopping, Restauranger, skolor och mycket mer. Här finns allt du kan önska dig för att bo i det perfekta hemmet!

Föreningen har god ekonomi, låg skuldsättning per kvadratmeter och innehar marken med äganderätt, märk väl att föreningen även hyr ut lokaler som inbringar intäkter till fördel för föreningens ekonomi.