Skogås, Skogås

Storvretsvägen 44

Såld
  • 3 rum
  • 72,3 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt och stilfullt boende med öppen planlösning

Detta är ett accepterat pris som säljaren är villig att sälja lägenheten för! Finns även möjlighet för snabbt tillträde.

Denna lägenhet är verkligen en pärla för dig som söker ett modernt och stilfullt boende. Hallen välkomnar dig med vitmålade väggar och fint stavparkettsgolv som är målat och löper genom hela lägenheten. Här finns även en praktisk avhängningsyta precis innanför dörren till höger. Från hallen når du badrummet med dusch och förberedelse för tvättmaskin. Vidare in från hallen finner du en klädkammare som idag används som kontor, men som erbjuder gott om utrymme för förvaring av kläder.

Sovrummet, som ligger i anslutning från innerhallen, är mysigt och ombonat med heltäckningsmatta och väggar målade i en vacker mörkblå nyans. Här finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och annat möblemang.

Köket och vardagsrummet har en härlig öppen planlösning som skapar en social och inbjudande atmosfär. Köket är fint med målade köksluckor i en mörk nyans och ett härligt ljusinsläpp från fönstret vid diskbänken. Här finns även en praktisk side-by-side kyl och frys som passar utmärkt för en aktiv livsstil.

Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för en stor soffgrupp och matsalsbord för minst sex personer. Här finns även en trendig akustikpanel som ger rummet karaktär och där TV:n hänger på ett stilfullt sätt. Från vardagsrummet har du utgång till en solig balkong med söderläge där du kan koppla av och njuta av utsikten.

Som en extra bonus finns det ytterligare ett sovrum tillgängligt från vardagsrummet som kan användas som ett perfekt barnrum eller som kontor/gästrum. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder allt du kan önska dig, från stilfulla ytor till bekvämligheter som passar en modern livsstil.

Denna lägenhet är helt enkelt perfekt för någon som söker en modern och bekväm livsstil. Läget är också utmärkt, med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag, såsom butiker, restauranger och kommunikationer. Dessutom är Brf Skogås 1 en stabil förening med god ekonomi och utförda investeringar som bergvärme, solceller och 30 st laddstolpar för elbilar. Bredband på 1000/1000 mbit/s ingår också i avgiften.

Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och hushållsel debiteras månadsvis på avi.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen finns inom 100 meter från bostaden och tar dig till Farsta C på ca 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna