Skogås, Skogås

Storvretsvägen 80

Såld
  • 3 rum
  • 83,3 kvm
  • Bostadsrätt

Trea högst upp i huset med balkong - Stabil förening med fantastisk ekonomi !

Välkommen till denna bekväma trea i Skogås. Med närhet till centrum, utmärkt kollektivtrafik och en välskött förening är detta en attraktiv möjlighet.

Denna lägenhet öppnar upp till rymliga ytor som passar för både avkoppling och underhållning. Vardagsrummet har gott om plats för social samvaro och avslappning. Köket kombinerar funktion och stil med möjlighet att njuta av frisk luft på den inglasade balkongen. Två generösa sovrum ger utrymme för personlig stil och bekvämlighet. Från högsta våningen kan du njuta av en avkopplande utsikt över grönskan runtomkring. Dessutom finns ett badrum och en praktisk gäst-WC.

Föreningens välskötta gemensamma områden ger en känsla av trygghet. Föreningen har en mysig innergård med en lekplats som är perfekt för barnens lek och skapande. Här finns också en bastu med en relaxavdelning samt ett litet gym för ditt välbefinnande. Utforska din konstnärliga sida i föreningens snickarbod och keramiklokal. Här kan du låta kreativiteten flöda och skapa unika projekt. Rymlig tvättstuga finns även det.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna