Skogås, Skogås

Storvretsvägen 49

  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etagelägenhet i populär förening nära centrum!

Unikt tillfälle att få köpa en stor etagelägenhet med många rum i ett familjärt och lugnt området!

Välkommen till en öppen och ljus lägenhet på entréplan i fint skick. Här erbjuds det en boyta på hela 138 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Belägen i en stabil förening där bland annat bredband & basutbud till tv ingår i avgiften! En inre reparationsfond på ca 4600kr finns att renovera för.

Stora sociala sällskapsytor och fyra rymliga sovrum för den stora familjen. Ett kök som har en fin utsikt mot radhusområdet och grönska. En trevlig balkong med där solen lyser större delen av dagen med det härliga västerläget. Lägenheten erbjuder också ett stort badrum med tvättmaskin och en praktisk gästtoalett. I master bedroom finns det en stor klädkammare på ca 7 kvm.

- Stor etagelägenhet med många sovrum
- I lugnt och trivsamt område
- Stora sociala ytor
- Gemensamt el-abonnemang i föreningen
- Bredband & grundutbud-tv ingår i avgiften

Brf Porten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1966, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1886 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstugor, cykelförråd och övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 6661 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Hushållsel debiteras kvartalsvis på avi.

På kort promenadavstånd når du Skogås Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 20 minuter med pendeltåget är du framme på Stockholms Central. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Skogås, Skogås

Storvretsvägen 49

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.