Skogås, Skogås

Storvretsvägen 27

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig 3:a med uteplats och nära till allt!

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet i ett lugnt och stabilt område. Lägenheten har en rymlig trädäckad uteplats som är perfekt för utemöbler och grillning, och den får gott om sol tack vare det soliga västerläget.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Längre in i lägenheten hittar du tvättdelen, utrustad med bänkskiva, hyllor, handfat och tvättmaskin. Direkt efter tvättdelen kommer badrummet, som är helkaklat och stambytt år 2007. Här finns även ett bekvämt badkar för avkoppling.

Efter badrummet finner du en praktisk klädkammare med gott om plats för dina kläder och som kan användas som hemmakontor om så önskas. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med tillräckligt med utrymme för en stor soffgrupp och övrig möblering. Från vardagsrummet når du ett av lägenhetens sovrum, komplett med en inbyggd garderob och tillräckligt med utrymme för säng och ytterligare möbler.

Från sovrummet och hallen har du enkel tillgång till köket, som är i utmärkt skick med generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns även plats för ett matbord med plats för 4-6 personer. Köket öppnar upp till den härliga trädäckade uteplatsen, som gör det enkelt att njuta av utomhuslivet.

Denna lägenhet erbjuder en bekväm och välplanerad livsstil i en lugn och trevlig omgivning. Dessutom är det bara en kort promenad till Skogås centrum, där du hittar bussar och pendeltåg, ett innomhus köpcentrum med matbutiker, restauranger och mycket mer. Du har också närhet till vackra badplatser och grönska i området, vilket gör detta till en fantastisk plats att bo på.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skogås, Skogås

Storvretsvägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.