Skogås, Skogås

Loftvägen 14

Såld
  • 3 rum
  • 82,9 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig hörnlägenhet med balkong i söderläge och stambytt badrum!

Detta är ett accepterat pris som säljaren är villig att sälja lägenheten för.

Välkommen till denna charmiga trerummare, som ligger i en trygg och välskött förening med en atmosfär av fridfulla innergårdar. Denna hörnlägenhet i loftgången är designad för att ge dig det lugn och den komfort du söker, med ett behagligt avstånd från passerande fotsteg utanför ditt fönster.

När du kliver in möts du av en inbjudande hall med vitmålade och elegant tapetserade väggar. Den genomgående parkettgolvet förstärker känslan av enhetlighet i hela bostaden, och skjutdörrsgarderoberna samt den praktiska klädkammaren erbjuder generös förvaringsutrymme.

Framåt i hallen finner du det stambytta badrummet från 2023, smakfullt utformat med ljusgrå klinker och vitt kakel. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en modern och avkopplande atmosfär.

Bortom hallen öppnar sig lägenheten till en harmonisk planlösning som förenar kök och vardagsrum. Köket är ljust och trivsamt, med ljusa skåpluckor och bänkskivor som ger en fräsch känsla. Precis utanför köket finns en generös matplats som har plats för många gäster, perfekt för middagar och social samvaro. Vardagsrummet badar i naturligt ljus, med fönster längs hela den korta sidan, vilket ger en känsla av rymd och en vacker utsikt utan insyn. Det finns gott om utrymme för en rymlig soffgrupp och annan möblering.

Lägenheten rymmer även två bekväma sovrum med tillräckligt med plats för dubbelsängar. Ett av sovrummen har en praktisk utgång till en balkong i söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad enastående boendekvalitet i en stabil förening.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna