Skogås, Skogås

Loftvägen 8

Såld
  • 4 rum
  • 83,4 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt boende med fina renoveringar!

Denna välunderhållna lägenhet har allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Här finns fina ytskikt med laminatgolv och väggar målade i vitt, vilket ger en ljus och fräsch atmosfär.

När du kliver in i hallen möts du av en välkomnande atmosfär och gott om plats för avhängning. Hallen har även praktiska garderober som hjälper dig att hålla ordning och reda. Badrummet är nyligen renoverat med ljusgrå klinker och vitt kakel, här finns även en tvättmaskin som gör vardagen smidigare.

Lägenheten har tre rymliga sovrum, varav ett har direkt utgång till den härligt inglasade balkongen med söderläge. Här kan du njuta av solen året runt och koppla av i lugn och ro. Vardagsrummet är stort och erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. De stora fönsterpartierna släpper in massor av naturligt ljus och ger rummet en luftig känsla. Köket är stilrent renoverat och har bra förvaringsutrymme, generösa arbetsytor och modern utrustning. Här finns bland annat en kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro, ugn och diskmaskin. Matplatsen rymmer fyra personer utan att man behöver trängas.

Föreningen är stabil och trivsam, belägen i ett lugnt område med trevliga innergårdar och omgiven av vacker natur.

Det är även nära till bussförbindelser som tar dig till Farsta/Trångsund eller Skogås, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Pendeltåget tar dig till Stockholm södra på ca 17 minuter.

För den som gillar att vara utomhus finns Nytorps Mosse i närheten med löpspår, fotbollsplan och utegym. Dessutom finns gott om förskolor, skolor och Östra gymnasiet inom bekvämt avstånd.

Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet med allt du behöver runt hörnet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna