Skogås, Skogås

Loftvägen 14

Såld
  • 2 rum
  • 65,8 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig bostad i stabil förening med nyrenoverat badrum!

Välkommen till denna charmiga lägenhet med en upphöjd position som erbjuder en fantastisk utsikt och en solig balkong i söderläge. Belägen inom en stabil förening och omgiven av fridfulla innergårdar, här finner du hemmets lugn och komfort.

När du kliver in möts du av en ljus hall med gott om plats för avhängning av jackor och skor innanför dörren. I hallen når man det nyrenoverade och stambytta badrummet från 2023, utformat med högkvalitativa material och utrustat med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Vidare in i bostaden välkomnas du av en rymlig matplats som gränsar till köket och separeras av en glasvägg. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har fönster längs hela kortsidan, vilket ger en fantastisk utsikt och rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om utrymme för en stor soffgrupp och övrigt möblemang.

Matplatsen intill köket rymmer 4-6 personer och köket i sig är äldre men väl omhändertaget. Sovrummet är en rogivande plats med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och erbjuder en utgång till balkongen med söderläge, där solen strålar vackert.

Sammanfattningsvis är detta en trivsam lägenhet i en stabil förening som erbjuder både komfort och enastående utsikt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna