Östra Skogås, Skogås

Duettvägen 171

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad lägenhet med privat uteplats och lyxigt badrum!

Snygg och välplanerad lägenhet i utmärkt skick med generöst naturligt ljus som flödar in från två väderstreck och vackert askparkettgolv som sträcker sig genom hela bostaden. Två rymliga sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Ett ljust och stilfullt kök, nyligen utrustat med moderna vitvaror, samt en bekväm matplats för upp till 6 personer.

Ett härligt vardagsrum öppnar upp till en fridfull altan, fullständigt skärmd från insyn, med en naturskön utsikt mot skogsmark. Badrummet, som blev helt renoverat 2019 och är av exklusiv standard, inkluderar en tvättmaskin. Förvaringsmöjligheter finns gott om, med en rymlig klädkammare, garderober och ett externt förråd.

Några höjdpunkter:
-Lyxig renovering av badrummet
-Konsekvent hög standard i hela boendet
-Privat och charmig uteplats utan insyn
-Radhuskänsla!

Denna bostad är belägen i ett fridfullt och säkert område, omgivet av radhus, villor och natursköna omgivningar. Med endast 10 minuters promenad når du Mörtviksbadet, medan det tar 15 minuter att nå badudden. Här kan du njuta av din egen privata uteplats, komplett med dina egna rabarber och möjligheter för odling i lådor.

Perfekt närhet till Skogås centrum, pendeltågsstation och busshållplatser
Inom några minuters promenad når du Skogås pendeltågsstation, som tar dig till Stockholm C på endast 20 minuter. Med bussen tar det bara 12 minuter att nå Farsta C med sin stora shoppinggalleria och tunnelbanestation. Området är fridfullt och omringat av natur, med trevliga innergårdar och lekplatser. Samtidigt finns skog och sjöar alldeles intill, samtidigt som förskolor, skolor och butiker ligger bara några minuters promenad bort.

Välkommen hem

Mer om mäklarna