Drevviksstrand, Skogås

Rondovägen 3E

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin gavellägenhet med låg avgift i hus byggt 2010

Mycket fin gavellägenhet byggd 2010 belägen i lugnt område nära fin natur och sjön Drevviken. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Låg avgift.

Mitt i Drevviksstrands lugna radhusområde, nära fin natur och härliga badplatser vid sjön Drevviken finns föreningen Rondot 2 i hus byggda 2010. Här bor du i en välskött förening med låg avgift och god gemenskap.

Lägenheten är av den större modellen och erbjuder en bra planlösning med trevligt kök där 4-6 personer får plats runt bordet, helkaklat badrum, vardagsrum med plats för soffgrupp samt sovrum med plats för dubbelsäng. Hela lägenheten är vitmålad och har genomgående golv av ekparkett. Dessutom finns det vattenburen golvvärme i hela lägenheten vilket ger en behaglig känsla och gör att du slipper ha radiatorer på väggarna.

Det finns två st uteplatser; en balkong med fri utsikt och med sol eftermiddag/kväll samt loftgången utanför ytterdörren där det är sol under större delen av dagen.

Strax utanför huset finns buss som tar dig till centrum på ett par minuter med butiker och pendeltåg. Även promenadavstånd till sjön Drevviken och fina grönområden.

Mer om mäklarna