Skogås

Storvretsvägen 49, BV

Såld
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etagelägenhet i populär förening nära centrum!

Unikt tillfälle att få köpa en stor etagelägenhet i populära Brf Porten!

Välkommen till en öppen och ljus lägenhet på entréplan i fint skick. Här erbjuds det en boyta på hela 138 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Belägen i en stabil förening där bland annat bredband & basutbud till tv ingår i avgiften! En inre reparationsfond på ca 4600kr finns att renovera för.

Denna femma består av hall, kök, vardagsrum, ett badrum, en gästtoalett samt fyra sovrum. Den inbjudande praktiska hallen har hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare är köket som är ljust och trevligt med fint ljusinsläpp utan insyn. Det rymliga vardagsrummet bjuder bland annat på stora fönster, härliga umgängesytor samt plats för soffa och matgrupp om så önskas. Utgång till den soliga balkongen sker via vardagsrummet.
I det större sovrummet en trappa ner finns det även en stor klädkammare på ca 7 kvm! Utöver det har bostaden tre sovrum till där såväl barn som nattgäster får plats. Badrummet är trevligt och smakfullt med toalett, handfat, badkar, golvvärme och tvättmaskin.

Brf Porten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1966, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 2000 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstugor, cykelförråd och övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 6344 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Hushållsel debiteras kvartalsvis på avi.

På kort promenadavstånd når du Skogås Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 21 minuter med pendeltåget är du framme på Stockholms Central. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna