Skogås

Storvretsvägen 59

  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 350 000 kr
Månadsavgift: 5 957 kr/mån

Hemtrevlig och väldisponerad fyrarumslägenhet med balkong

Välkommen till Storvretsvägen 59, där denna välkomnande och genomgående välskötta lägenhet öppnar upp sig för dig. Med en yta på 106 kvadratmeter och fördelat på fyra rum och kök erbjuder denna bostad en bekväm och smart planerad layout. Hemtrevnadskänslan genomsyrar hela bostaden och du kommer att trivas direkt.

- Ingen insyn!
- Högt läge med fin utsikt
- Internet ingår i avgiften
- Stabil förening
- Tvättstuga i samma port

Den funktionella hallen hälsar dig välkommen med en praktisk hatthylla, gott om avhängningsmöjligheter och smart förvaring. Köket är rymligt, renoverat och inbjudande, vilket gör det till en glädje att laga mat och umgås i. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och plats för både avkoppling och måltider. Balkongen, som man når från vardagsrummet, erbjuder en privat och avskild fristad där du kan njuta av utomhuslivet utan insyn.

Det större sovrummet är utrustat med en praktisk klädkammare för extra förvaring. Utöver detta finns två ytterligare sovrum som passar perfekt för både barn och gäster. Badrummet är smakfullt inrett med toalett, handfat, badkar och tvättmaskin för din bekvämlighet. Dessutom finns en praktisk och fräsch gästtoalett för ökad komfort.

Belägen i en stabil förening, där bland annat bredband och basutbud till tv ingår i avgiften, är denna lägenhet ett utmärkt val för den som söker en bekväm och trivsam bostad med alla bekvämligheter. Busshållplatsen finns nära lägenheten samt bussar och pendeltåg i Skogås Centrum.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skogås

Storvretsvägen 59

  • Förråd i köket
    Förråd i köket
  • Säljares bild från sovrum.
    Säljares bild från sovrum.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.