Skärholmen, Skärholmen

Falkholmsgränd 33

REDO™
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvåa med genomgående planlösning och balkong med kvällssol!

Välkommen till en underbar tvåa med bästa läget i Skärholmen som erbjuder den perfekta kombinationen av en naturnära livsstil och modern komfort med 68 rymliga kvadratmeter och närhet till goda kommunikationer i en naturskön miljö.

Lägenheten är optimalt belägen helt fritt från insyn med ett högt läge som tillåter ett rikt ljusinsläpp och vacker milsvid utsikt mot grönska från de stora fönsterpartierna. Otroligt välbevarade ytskikt och vackra golv. Bostaden präglas av en känsla av luftighet och rymd med materialval i sober färgsättning.. Köket är nytt och rymmer plats för matbord vilket ger en social och trevlig känsla. Vardagsrummet kan möbleras med samtliga bekvämligheter efter tycke och smak som soffgrupp, mediamöbel, arbetshörna och annat möblemang. Härifrån leds du ut på den härliga balkongen med kvällssol där du kan njuta av himlens magiska skådespel. Vidare erbjuds ett sovrum med majestätisk rymd och lyxen av en walk-in closet. Här kan du skapa din egen oas för återhämtning och rekreation. Vidare finns här en välkomnande hall och ett fräscht badrum med dusch, wc och smarta förvaringslösningar. Till lägenheten hör dessutom nyttjanderätten till ett källarförråd och en parkeringsplats.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, låg skuldsättning och de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen har en mysig innergård och flera gemensamma utrymmen som hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd och hela tre tvättstugor samt hiss. Vackert belägen på en grönskande höjd med närhet till skola och förskola, Skärholmens tunnelbana och bussar, Skärholmens galleria, Kungens kurva, förskola/skola och natursköna områden samt Mälaren.

En härlig kombination av lugn och puls med närhet till vacker natur, stan och aktiviteter gör denna välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skärholmen, Skärholmen

Falkholmsgränd 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.